Гігантського сома зловили в Дніпрі: подробиці

Рибалка зловив рибу за допомогою рушниці Pelengas 700. Він вистрілив сому в центр хвоста по хребцю. Про це Олександр Громадський написав у фейсбуці.

До речі У Польщі працівникам супермаркету дали умовні терміни за жорстоке поводження з рибою

Перший трофей внаслідок бічного пострілу було пробито наскрізь. Звичайно це поки мало про що говорить, але думаю подальші результати та висновки не змусять себе довго чекати,
– підкреслив він.

Гігантський сом, Олександр Громадський, риболовля, Дніпро
Той самий сом-гігант, якого зловив Олександр Громадський / Фото взято з фейсбуку Олександра Громадського

Громадський також розповів, що його основна зброя - це Pelengas 500. Його він використовував цілий рік: і влітку, і взимку. Але в сезон чистої води була невпевненість під час дальніх пострілів. Тому він вирішив спробувати Pelengas 700.

Порівнювати постріл з 700-ки з 500-кою – це все одно що порівнювати їзду на 2-х літровому та 5-літровому авто. Постріл – начебто спокійний і нерізкий, але настільки впевнений і потужний, що я, якщо чесно, поки ще перебуваю в легкому шоку!
– зауважив рибалка.

Гігантський сом, Олександр Громадський, риболовля, Дніпро
Зловити рекордного сома Олександрові допоміг Pelengas 700 /Фото взято з фейсбуку Олександра Громадського

Олександр додав, що укомплектував свою рушницю для підводного полювання розпеченим цільним гарпуном у 7,5 міліметра та збільшеною котушкою.

Зверніть увагу Катастрофічне забруднення води: у 2020 році в океани потрапило понад 1,5 мільярда масок

Гігантський сом, Олександр Громадський, риболовля, Дніпро
Укомплектував рибалка свою рушницю розпеченим цільним гарпуном у 7,5 міліметра / Фото взято з фейсбуку Олександра Громадського