Про це йтиметься у понеділок, 25 лютого, починаючи з 10 ранку. Про це у своєму телеграмі повідомив нардеп з "Голосу" Ярослав Железняк.

Зверніть увагу Рада не може призначити вибори мера в Харкові, бо не вистачає документів

Саме тоді і має відбутись нарада у спікера з головами фракцій. Говоритимуть і про те, які заходи були вжиті для уникнення неперсонального голосування в майбутньому.

Може, нарешті через місяць розслідування, дізнаємося від Управління держохорони, хто ж ця загадкова людина, яка має доступ до камер спостереження в Раді,
– пожартував Железняк.

Що передувало

  • 17 грудня Верховна Рада підтримала призначення Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти та науки. Річ у тім, що профільний комітет із питань освіти двічі не підтримав подання.
  • Нардепка від "Голосу" Інна Совсун заявила, що за це призначення начебто проголосували деякі нардепи від ОПЗЖ. Водночас їх не було у сесійній залі на той момент.
  • 24 грудня профільний комітет Ради відмовився розглядати матеріали щодо сумнівного голосування за призначення Шкарлета.
  • Совсун також повідомила, що Офіс генерального прокурора відкрив кримінальну справу про кнопкодавство під час голосування за призначення Шкарлета.