Джерело: 24 канал

Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко і додав, що Разумков не має достатньо можливостей. Саме через це йому наразі точно не вдасться організувати власну політику.

Цікаво Ми дискутуємо, – Разумков розповів про розбіжності з Зеленським

Фесенко запевнив, що Разумков – дуже перспективний і здібний, але саме "Слуга народу" у передвиборчій кампанії Зеленського стала стартовим майданчиком для нього.

Я б сказав так: Разумков хоче використати Зеленського, як ракету носія – піднятися разом з Зеленським, а потім відірватися і піти у самостійне плавання, на самостійну траєкторію. Однак наразі це зарано, – зауважив Фесенко.

► Чому Разумкову ще рано розлучатись з Зеленським

За словами Фесенка, Разумков рейтингово залежить від Зеленського. "Поки що можна казати не про самостійне, а про автономне плавання", – додав політолог.

Він зауважив, що дуже важливо, аби Разумков не повторив помилок українського політика Володимира Литвина. Він за часів Помаранчевої революції намагався теж розпочати власну політичну кар'єру.

"Він хотів зіграти на розбіжностях між майданним і антимайданним табором, але він провалився в дірку між 2 таборами. Потім йому навіть не вдалося увійти до парламенту. Такий ризик існує для Дмитра Разумкова. Тому я й кажу – ще зарано відриватися від Зеленського, йому не можна зараз йти на якийсь прямий конфлікт з президентом", – підсумував Фесенко.

Як Разумков хоче використати Зеленського: дивіться відео