Також вона сказала, чи допоможе США Україні подолати корупцію. Детальніше – читайте на 24 каналі.

Цікаво Помста Зеленському, – Котенко сказав, чому Путін передає полонених Медведчуку

Про рабство у Кремлі

Якщо Коломойського посадять в Америці – не буде кому контролювати тих 40 нардепів у Раді. Однак не буде спокою з олігархами в Україні, спокій може бути тільки з Кремлем – і це буде не спокій, а просто "здатися в рабство". Я не можу сказати про всю Банкову, але президент (Володимир Зеленський – 24 канал), на мою думку, не хоче бути рабом в Кремля.

Однак, можливо, хтось на Банковій і хоче, щоб Україна пішла в "теплі обійми руского міра".

Насправді недооцінюється вплин кожної людини. Навіть якщо ви не депутат і не президент, від вас може багато чого залежати.

Про перемогу Байдена

Нам не треба очікувати, що спуститься месія, пришестя Байдена, і врятує Україну. В нас є свій президент, є наша влада і народ України, який також має змусити українську владу скористатись цим унікальним моментом – не скотитись назад до Кремля і до Росії.

В Байдена своїх проблем дуже багато. Росія намагається зробити так, щоб в Україні відбувся розворот, щоб не було довіри до нашої влади та уряду. Щоб ми самі сказали, що ми хочемо дружити з росіянами і для чого нам МВФ. Треба виконувати реформи, саджати корупціонерів, Коломойсього і так далі.

Про санкції проти Дубінського

Це проблема для президента. Олександр Дубінський перебуває у фракції "Слуга народу", керівній фракції, яка користується брендом президента. Це іміджева проблема та проблема довіри до президента. Після цих санкції проти депутата "Слуги народу", який втручався у вибори в США разом з агентом Кремля, повинна бути реакція фракції чи президента – його мають виключити з фракції, це логічно.

Він робить пропагандистську діяльність і нарощує свій політичний вплив. Для політика важливо мати регулярність. Для нього це важливий інструмент.

санкції
Проти кого ввели санкції / Інфографіка 24 каналу