Росія, яка завжди закривала тему Криму при найменшому згадуванні, почала погрожувати. Про це у своєму блозі "Антифейк" розповів журналіст та ведучий Єгор Скоріна.

Дивіться повний випуск блогу Битва за Севастополь: Москва залякує Захід через Крим

Він зауважив, що Кремль назвав "Кримську платформу" загрозою і посяганням на свою територіальну цілісність.

У Путіна реально занервували в передчутті міжнародного резонансу великої кількості країн, які не визнають анексію півострова,
– сказав Єгор Скоріна.

Як відреагували в Кремлі на стратегію щодо Криму

У Кремлі, за словами журналіста, вважають, що стратегія України щодо деокупації Криму – це нібито загроза агресії проти "двох суб'єктів" Росії.

Єгор Скоріна зауважив, що спікерка російського МЗС Захарова навіть самовпевнено вирішила, що її хтось послухає і закликала країни відмовитися від участі в "Кримській платформі".

"Так само "виглянув з будки" і глава МЗС Росії Лавров, який стверджує, мовляв, Крим залишиться у складі Росії назавжди, і Заходу разом з США це не змінити", – сказав ведучий.

Водночас Єгор Скоріна вважає, що речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко, дуже чітко відповів коли сказав, що: "Злодій не набуває законного права власності на викрадену їм річ". Проте журналіст додав, що Україна має справу з Кремлем, де існують свої злодійські поняття.

Дивіться відеоблог Єгора Скоріни "Антифейк" на 24 каналі: