Він додав, що ніхто від нього цього не дочекається і він продовжує "бути у грі". Притула також запевнив, що його плани залишились стабільними, а з амбіціями також усе гаразд.

Зверніть увагу Притула більше не входить до керівництва "Голосу": яке його майбутнє в партії

"Кітики, по-перше, не дочекаєтесь (що він залишить політику – 24 канал). Так, я розумію, що багато кому цього хотілося б. Багато кому я заважаю, плутаю карти, але якщо я щось кажу і прикріплюю до цього своє слово, то я його завжди дотримуюсь", – запевнив політик.

Гравець на полі, Притула в грі, м'яч на моїй стороні, відповідь не забариться. Ну це я тим людям, котрі займаються дурницями,
– заявив Притула.

Притула пообіцяв українцям достатньо цікавий та насичений 2021 рік, а також закликав "триматися купи", адже буде дуже багато роботи.

"Моя мотивація нікуди не зникла, а от коло прихильників та однодумців, навпаки, зросло. Можливо це і є причиною цих вкидів, які почали з'являтися останнім часом у мас-медіа", – додав політик.

Він назвав людей, які обговорюють його вихід з політики у мережі, псевдополітологами.

За словами Притули, що раніше він прийняв для себе серйозне та вагоме рішення – не бути байдужим та спробувати щось змінити в країні. Саме тому з того часу нічого не змінилося.

Сергій Притула про те, що залишається в політиці: відео

Як прокоментували чутки у "Голосі"

Представник пресслужби "Голосу" у коментарі 24 каналу зазначив, що Притула є членом партії "Голос", однак вже не в політраді. Сама політсила продовжує працювати.

"Зараз партійці обрали новий склад політради для втілення Національного плану "Голосу" на 2021 рік", – сказали у партії.

Нові заступники:

  • програмний напрямок – Інна Совсун;
  • міжнародні питання – Андрій Осадчук;
  • парламентський напрямок – Ярослав Железняк.