У своєму шоу на російському телебаченні пропагандист стверджував, що Гітлер нібито викликає набагато більше поваги, ніж опозиціонер Олексій Навальний.

Читайте також Пропагандиста Соловйова заблокували у новомодній соцмережі: у нього істерика

Глава делегації Верховної Ради у Парламентській Асамблеї ОБСЄ Микита Потураєв під час засідання загального комітету з питань політики та безпеки ПА ОБСЄ зазначив, що Соловйов раніше підтримував й фашиста Беніто Муссоліні.

У своєму шоу він наголошував, що Гітлер викликає набагато більше поваги, ніж Олексій Навальний – людина, яку російська влада ледь не вбила. Хіба це – не насміхання?
– сказав нардеп.

Микита Потураєв також нагадав, що у складі делегації Росії в ПА ОБСЄ "досі є людина, яка звинувачується в сексуальному домаганні". Очевидно мовилося про депутата Держдуми Леоніда Слуцького.

Висловлювання Микити Потураєва цілком слушні у контексті цьогорічної сесії, на якій велику увагу приділено обговоренню таких питань, як права жінок та зростання антисемітизму.

Латвія заборонила в'їзд Соловйову через вихваляння Гітлера

  • 18 лютого 2021 року Латвія заборонила в'їзд на територію країни російському пропагандисту Володимиру Соловйову. Обмеження діють на невизначений термін.
  • У МЗС зазначили, що ставленика Кремля внесли до списку небажаних осіб через прославляння нацизму.
  • Міністр закордонних справ Едгар Рінкевичс пояснив, що "прославляння нацизму є неприйнятним для Латвії".