Українське посольство у Великій Британії відповіло на допис російського дипвідомства, до того ж – у саркастичній манері.

Зверніть увагу Карта України без окупованого Криму: СБУ взялася за Рабіновича

"Як щодо публікації фотографій зі своєї території? Ми знаємо, що вона – найбільша у світі", – зазначили українські дипломати.

Й "припустили", можливо, усі хороші фотографи просто переїхали з Росії в окупований нею ж Крим. "Крим – це Україна", – наголосили у дописі.

До слова, аби Росія не забувала, що Крим – це український півострів, навпроти посольства держави-окупанта у Києві СБУ розмістила білборд з відповідним написом.

Водночас у Харкові біля російського консульства розмістили інший промовистий банер. Там також зображений окупований Росією Крим – з написом "Крадене".

Дипломати не вперше тролять росіян

Такий тролінг у бік росіян – вже давня добра традиція для українського посольства у Великій Британії. У 2018 році дипломати дотепно відповіли кремлівському пропагандисту Грему Філіпсу.

Тоді він подав запит до посольства, аби провести інтерв'ю з послом Наталією Галібаренко. Натомість йому запропонували зробити це у Києві, в приміщенні СБУ.