Наразі інформації про причини смерті політика, на жаль, немає.

Актуально Помер Михайло Суркіс – батько власників Динамо Ігоря та Григорія Суркісів

Що відомо про Анатолія Даниленка

  • Даниленко був доктором економічних наук, професором, академіком Національної академії аграрних наук України. Також він є автором понад 130 наукових праць.
  • Колишній голова Черкаської ОДА закінчив ветеринарний факультет Білоцерківського сільськогосподарського інституту, Уманський педінститут імені Тичини й Рівненський державний техуніверситет.
  • Анатолій Даниленко з 2008 року був ректором Білоцерківського національного аграрного університету. Також він був обраний в Київську облраду від "Партії регіонів".
  • У 2015 – 2020 роках він депутатом Київської обласної ради. Згодом працював головою Черкаської ОДА. Це було ще у 1998 – 1999 роках.

Під час каденції указами президента Леоніда Кучми був нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ та ІІ ступенів.

Важливо Помер український режисер Сергій Проскурня

У Міносвіти заявили, що Анатолій Даниленко був відомим вченим у сфері економіки. Він зробив суттєвий внесок у заснування основних напрямів проведення земельної реформи в умовах переходу до ринкових відносин.

У Київській ОДА назвали смерть Даниленка "надзвичайно великою втратою для всієї громади Київщини". У повідомленні додали, що Даниленко "жив, працював та творив заради розбудови й розвитку Київщини".

Редакція 24 каналу висловлює щирі співчуття рідним та близьким Анатолія Даниленка.