Аварія сталася неподалік місця, де 6 березня розбився український автобус Познань – Херсон. Тоді загинули 5 людей.

Раніше Автобус Познань – Херсон потрапив у ДТП в Польщі: 5 українців загинули – фото

Подробиці про ДТП

  • Під час ДТП в автобусі перебувало 2 водіїв та 8 пасажирів, усі вони – українці. Одна людина загинула на місці, 5 – потрапили у лікарню з травмами різної тяжкості.
  • Як зазначив речник пожежної служби Підкарпатського воєводства Марцін Бетлея, інші пасажири українського автобуса госпіталізації не потребують.
  • За попередньою інформацією від поліцейських, водій транспортного засобу був тверезим.
  • За даними управління національних доріг та автомагістралей, автобус влетів у відбійник на з'їзді до пункту обслуговування пасажирів "Кашице", перевернувся та впав у кювет.

Де сталася аварія: дивіться на карті

Правоохоронці з'ясовуватимуть усі обставини моторошної аварії. Наразі автомагістраль A4 у місці аварії заблокована, там працює поліція та інші служби.

Що кажуть у МЗС

За словами речника МЗС Олега Ніколенка, генконсульство України в Любліні взаємодіє з польською стороною для з'ясування обставин ДТП й надає постраждалим консульську допомогу.

Дипломат повідомив 24 каналу, що автобус мав українську реєстрацію. За попередньою інформацією, він прямував за маршрутом Вроцлав – Чернівці.

Крім цього, Ніколенко уточнив, що загиблим є другий водій автобуса. Потерпілі перебувають у трьох різних лікарнях, медики надають їм усю необхідну допомогу.

Смертельна аварія в Польщі 22 березня / Фото PAP

Аварія автобуса Познань – Херсон: коротко

  • У ніч на 6 березня український пасажирський автобус, який їхав у напрямку Перемишля, наїхав на енергоємний бар'єр та впав у кювет біля Кашице.
  • Внаслідок ДТП загинули 5 людей. Постраждали 35 українців, стан щонайменше 9 був тяжким. Аби визволити людей з автобуса, довелося його розрізати.
  • За попередньою інформацією, водій не впорався з керуванням. Йому вже висунули обвинувачення, чоловікові загрожує до 8 років у в'язниці.