24 канал пропонує до вашої уваги найцікавіші та найпопулярніші серед наших читачів сюжети за тиждень.

Сфера обслуговування – українською

З 16 січня в Україні відвідавши заправку, супермаркет чи заклад охорони здоров'я, вас повинні зустріти українською. Якщо вас на порозі зустрічають фразою "Зравствуйте" чи "Добрый день" – це порушення норм закону.

Перехід сфери обслуговування на українську: дивіться відео

Культура щодо сплати податків

В Україні досі актуальною є зарплата у конвертах. Для знищення цього варто внести певні зміни у податкову сферу. Спеціалісти впевнені, що проблему культури сплати податків можна розв'язати, якщо навчати людей фінансової грамотності ще в школі.

Культура сплати податків: дивіться відео

Вакцинація в Україні

У світі ще з грудня вакцинують від COVID-19, в Україні на першу невелику партію в 700 тиcяч доз очікують не раніше лютого. Проте мовиться про китайський Sinovac Biotech, азійська вакцина довела ефективність – лише на 50%.

Вакцина для України: дивіться відео

Справа щодо Татарова

Запобіжний захід за ймовірний хабар за підробку експертизи у справі Укрбуду Олегу Татарову так і не обрали, хоча намагались 3 рази. Новопризначений у справі прокурор засумнівався в обґрунтованості підозри.

Запобіжний захід для Татарова: дивіться відео

Реінтеграція Донбасу

На Донбасі за майже 7 років війни діє вже 29 перемир'я. Безліч переговорів про те, як припинити війну, закінчуються нічим. Водночас Міністерство тимчасово окупованих територій презентувало новий документ. Він може додати українській делегації у Тристоронній контактній групі неабиякого впливу.

Реінтеграція щодо Донбасу: дивіться відео