Джерело: 24 канал

Цікаво, що нардепи від "Слуги народу" – випередили ОПЗЖ. Представники президентської фракції першими зайняли трибуну у Верховній Раді, щоб не допустити туди представників партії Віктора Медведчука.

До теми Фракція ОПЗЖ планує захопити телеканал "Рада", – Лещенко

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначив, що офіційної позиції фракції щодо блокування телеканалів поки що нема.

Я особисто це рішення вітаю, думаю, багато моїх колег – також. Тому, що ми не перший рік перебуваємо в умовах війни,
– сказав Корнієнко.

Про намір депутатів від "Опозиційної платформи – за життя" блокувати трибуну у Верховній Раді та захопити телеканал "Рада" вже зазначав Сергій Лещенко.

За його словами, після блокування телеканалів Медведчука – "Рада" залишилася їхнім єдиним доступом до ефірного мовлення.

Реакція нардепів на санкції щодо телеканалів: відео 24 каналу

Що відомо про санкції щодо телеканалів

Санкції РНБО проти Тараса Козака / Інфографіка 24 каналу
Санкції РНБО проти Тараса Козака / Інфографіка 24 каналу

► законопроєкт про скасування електронних книжок. Зокрема, він передбачає, що громадяни не зобов'язані будуть при найманні на роботу подавати роботодавцю свою трудову книжку. Відповідно – роботодавцям не потрібно її перевіряти або зберігати.

►також у Раді планують почати розглядати національний план з вакцинації населення проти коронавірусу. Загалом він передбачає 5 етапів. Нещодавно МОЗ запропонувало внести зміни до відповідного плану.


Етапи вакцинації / Джерело: МОЗ / Інфографіка 24 каналу