На обстріли бойовиків Збройні сили України надавали адекватну відповідь.

Читайте також Виконати неможливо: Єрмак пояснив позицію України щодо мінських домовленостей

Де окупанти порушували тишу

  • Неподалік Водяного, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", бойовики вели вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.
  • У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі застосували безпілотний літальний апарат і скинули два постріли ВОГ-17 біля позицій ЗСУ неподалік населеного пункту Золоте-4.
  • Поблизу Новолуганського українські захисники зафіксували проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування. Його подавили за допомогою засобів радіоелектронної боротьби.

Військовий отримав поранення

Біля Павлополя українських військовий підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Бійця швидко відвезли у лікарню. Медики надають йому допомогу.

Про факти порушень перемир'я Україна повідомила представників ОБСЄ.

До теми Росія ніколи не припиняла головну стратегічну мету, – Кравчук про ескалацію на Донбасі

Що виявили правоохоронці за добу

Нацполіція зафіксувала 78 адміністративних правопорушень. Крім того, поліцейські перевірили 4643 транспортних засобів та 4117 осіб. До речі, на причетність до співпраці з бойовиками до територіальних підрозділів доставили 4 особи.

Скільки людей поїхали на окуповані території

12 лютого через КПВВ "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію України виїхали 857 осіб, на підконтрольну – приїхали 442 особи.

Через КПВВ "Новотроїцьке" – 94 і 78 осіб відповідно.

окуповані території донбасу
Карта окупованих територій Донбасу / Інфографіка 24 каналу