Наразі про заворушення під Офісом Президента нагадують лише відсутність дверей. Замість них в ОП досі встановлені фанери.

Важливо Є ідея зекономити, – Офіс Президента не віддасть понівечені двері на виставку

Прибирання було не з легких

Працівники клінінгової служби, які займалися прибиранням на Банковій, поскаржилися, що мити фасад ОП доводилося двічі. Це пов'язане з особливою поверхнею плитки та якісною фарбою, яку використовували протестувальники.

Поверхня плитки пориста, фарба глибоко проникає, а хімія знімає тільки верхній шар. Фарба ще й гарна була, дорога, розпорошували її товстим шаром, сильно в'їлася. Намучилися. Ледве відмили за тиждень,
– розповіли співробітники клінінгової компанії.

Наразі вони проводять завершальний етап робіт – натирають гранітні плити до блиску. Зауважимо, що раніше у соцмережах висміяли темпи відновлення Офісу Зеленського. Мовляв, у Китаї за 10 днів побудували модульну лікарню на 1 тисячу ліжок, а в Україні не можуть відмити фасад однієї з головних будівель країни.

Який зараз має вигляд ОП: дивіться відео

В Офісі Президента досі немає дверей
В Офісі Президента досі немає дверей / Скриншот з відео "5 каналу"

Офіс Президента відмивали понад тиждень
Офіс Президента відмивали понад тиждень / Скриншот з відео "5 каналу"

Раніше в Офісі Президента заявили, що вартість відмивання фарби з будівлі після погромів коштує 250 – 300 тисяч гривень. А загальна вартість відновлювальних робіт й надалі залишається на рівні 2 мільйонів гривень.