Нові деталі ДТП під Одесою

Аварія трапилася внаслідок зіткнення автомобілів Hyundai Sonata та Prius. Перший врізався в автівку патрульних, коли ті хотіли розвернутися.

Актуально Під Одесою Huyndai на швидкості влетів у поліцейський Prius, є загиблий та постраждалі: відео

Хто перебував в Hyundai Sonata

В автомобілі було четверо поліцейських, які їхали у Могилів-Подільський, що у Вінницькій області.

  • 32-річний старший лейтенант, який проживав у місті Ямпіль Вінницької області, загинув на місці.
  • За кермом перебував 34-річний капітан поліції. У нього діагностували черепно-мозкову травму та струс мозку. Поліцейського госпіталізували в 11-ту лікарню.
  • 39-річний старший лейтенант отримав перелом носа, гематому ока, закриту травму грудної клітки, перелом кісток тазу та інші травми. Постраждалого відвезли у медзаклад.
  • У 35-річного підполковника – закрита черепно-мозкова травма, підозра на струс мозку, садна на голові та забій правої гомілки. Від госпіталізації він відмовився.

Пасажири автомобіля патрульних

Водієм Prius був 26-річний лейтенант поліції з Одеси. Він разом з іншими членами екіпажу перебував при виконанні посадових обов'язків.

Його відвезли у лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, травмою живота та забиттям грудної клітини. З ним у машині були ще двоє патрульних у віці 30 і 28 років. Їх відвезли в обласну лікарню з подібними травмами.

Зауважимо, водій розвертався без увімкнених спецсигналів. Коли автомобілі зіткнулися, Hyundai Sonata відкинуло на відбійник.

Дивіться відео моменту ДТП під Одесою: