Спроби журналіста Данила Мокрика поставити кілька запитань у рамках свого розслідування Іллі Киві завершилась бурхливою реакцією останнього.

До теми Треба дати їм під ж*пу, – Кива про пародію "Кварталу 95", де його назвали "собакою Медведчука"

Кива не шкодував лайливих слів на адресу журналістів

Усі докази та довідки від СБУ політик запропонував "засунути йому в ср**у" спочатку самому Мокрику. Згодом вже дісталось і керівнику Bihus.info Денису Бігусу.

Я знаю, що ваш керівник пі*арас і гомосексуаліст... Ви є посібником пі*араса. Ви займаєтеся дешевим пі*дежем і провокаціями,
– не звертав уваги на достатню кількість очевидців нардеп.

Журналіст, незважаючи на очевидно поганий настрій депутата, таки намагався отримати відповідь на свої запитання. Мокрик зазначив, що Кива отримує зарплату з грошей платників податків, проте цей аргумент на представника ОПЗЖ не подіяв. Політик пішов у контратаку і порадив Бігусу заплатити "податки за всі вкрадені гроші".

Дивіться відео перепалки Киви з журналістом/ Відео PavlovskyNews/ Увага! На відео – нецензурна лексика, 18+

Як прокоментував інцидент Данило Мокрик

На скандальні події у Раді дописом у фейсбуці відреагував і сам учасник – Данило Мокрик. Журналіст не повідомив, щодо якого розслідування були питання Киві, проте зазначив, що воно вийде незабаром.

Таке бидляцьке спілкування нардепа і з журналістом, і просто з платником податків, за гроші якого Кива підтримує свою життєдіяльність, – це треш. Те, що ОПЗЖ провело в Раду і тримає в себе таке – це обличчя ОПЗЖ. Головне обличчя,
– вважає Мокрик.

Кива у стінах парламенту видає більше лайки, ніж осмислених речень, вважає журналіст. А найбільше обурює те, що з приводу такої ганебної поведінки мовчать профільні комітети парламенту – з депутатської етики та свободи слова.

Актуально Психопатична особистість: хто такий Ілля Кива та що він собі дозволяє

Останні одіозні витівки Іллі Киви