Зеленський так і не зрозумів основну проблему судів?

Не від несправедливих рішень, не від свавілля і безкарності негідників в мантіях, а від того, що цих вурдалак, вибачте, недостатньо.

Зверніть увагу! Складу злочину немає: як суд сам собі протирічить у справі Стерненка

"В цьому контексті важливо відновити роботу Вищої кваліфкомісії суддів і удосконалити процедуру добору кандидатів до Вищої ради правосуддя," – заявляє президент.

Якраз завтра Рада планує проголосувати в першому читанні законопроєкт № 3711д. Цей законопроєкт передбачає відновлення роботи ВККС під повним контролем нереформованої Вищої ради правосуддя.

Сформована за такими правилами ВККС дуже швидко зможе набрати ще тисячу-дві негідників, а Зеленський зможе прозвітувати про успішну судову реформу вже в 2021 році.

Дуже шкода, що президент досі не зрозумів, що проблема не у відсутності суддів, а у відсутності справедливості. Навіть мільйон нових суддів, обраних негідниками з ВККС і ВРП, ситуації не змінить.

Справжня судова реформа неможлива без якісного оновлення ВККС і ВРП, і це наше першочергове завдання.

В України є унікальний досвід залучення фахівців від громадськості та міжнародних експертів до відбору суддів, і застосування цього досвіду до реформи органів судової влади – це рецепт нашого успіху.

Рекомендуємо! Коли законність в дефіциті: чому люди вийшли за Стерненка під офіс Зеленського

Саме так мав би починатися виступ президента на форумі "Україна 30. Правосуддя", якби президент хотів справжньої реформи і слухав своє суспільство.