На виставці покажуть низку перспективних розробок та виробів Концерну.

Важливо Укроборонпром співпрацюватиме з військовими компаніями з ОАЕ

Що демонструватиме Україна

  • Загалом на українському стенді планують представити понад десяток натуральних та макетних зразків озброєння та техніки.
  • Ракетний комплекс "Нептун" – сучасне українське озброєння, керовані ракети якого є малопомітними для ворожих радарів. "Нептун" може знищувати кораблі та наземні цілі.
  • Реактивна система "Вільха" від бюро "ЛУЧ". Її вважають однією з найпотужніших у світі у своєму класі.
  • Крім того, покажуть протитанкові ракетні комплекси "Скіф" та "Корсар", макет розвідувально-ударного безпілотника "Сокіл-300".
  • Також презентують танк "Оплот", бойові машини БТР-4 та інші передові розробки.

Що відомо про виставку

IDEX — це одна з найбільших військових міжнародних виставок. У павільйонах в Абу-Дабі своє озброєння покажуть понад 900 провідних оборонних компаній з 59 країн світу.

До слова, Україну представляють 9 підприємств ОПК, 7 з яких входять до Укроборонпрому. Керівник Укроборонпрому Юрій Гусєв зауважив, що виставка дає можливість презентувати сучасні перспективні та інноваційні розробки, які створені завдяки нашому науково-технічному потенціалу.

Крім того, під час виставки має відбутись низка перемовин з офіційними делегаціями різних країн і міжнародними компаніями щодо подальшого партнерства.

Українські експонати на виставці, дивіться відео: