Він має здійснити посадку в аеропорту "Внуково" приблизно о 18:30 за київським часом. Про це повідомляє телеканал "Дождь".

До теми "Дно пробите": у "Внуково" приліт Навального порівняли із атакою гітлерівських літаків у 1941

Опозиціонер піднявся на борт разом з дружиною – пасажири літака одразу встали зі своїх місць і почали підходити до нього – звучало багато запитань.

Водночас Навальний заявив, що "не боїться повертатися в Росію". "Що зі мною може поганого трапитися?", – сказав опозиціонер

Також Олексій Навальний у відповідь на питання щодо того, чи будуть нові розслідування сказав: "Звичайно, тому і повертаюся".

Разом з ним в лайнері перебуває приблизно 30 журналістів, сам опозиціонер сидить в 13 ряду. В літаку – багато мікрофонів з логотипами міжнародних ЗМІ. Наразі рейс з Берліна до Москви, за даними сервісу Flightradar – найбільш відстежуваний.

Повернення Навального в Росію: головне

  • Після завершення реабілітації в Німеччині через отруєння – опозиціонер Олексій Навальний завив, що повернеться в Росію.
  • Проте Федеральна служба виконання покарань оголосила, що планує затримати його одразу після прильоту.
  • Напередодні ФСВП звернулася до суду з проханням замінити Навальному умовний термін на реальний. Щоправда, умовний термін за відповідною справою закінчився 30 грудня 2020 року.