Над чим сміялися українці з 7 по 14 лютого – читайте у матеріалі.

Читайте також Привітала: дружина подарувала чоловікові колекцію вподобаних ним жіночих фото в Instagram

День Валентина

14 лютого закохані у всьому світі відзначають День святого Валентина. Українці пофантазували, як можна признатися у коханні так, аби не залишилося жодних сумнівів про щирість почуттів.

Оригінальні валентинки для коханих / "Мемаграм"


У світі живе понад 7,5 мільярдів людей, тож не варто хвилюватися – пара знайдеться для кожного. Головне – дотримуватися настанов геніального Тараса Шевченка.


Краще за будь-які слова про почуття говорять вчинки. І тут на допомогу приходять українські політики – вони підкажуть, як потрібно доводити свою відданість.

Не словом, а ділом – що свідчить про справжнє почуття / Perepichka News

Політичні валентинки для тих, хто в темі / "Слово і Діло"

"Шмигаль-2"

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль побував з офіційним візитом у Брюсселі й зустрівся з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Схоже, що політик приховує свою справжню мету поїздки.

Адже українці помітили, що чиновники надзвичайно схожі. Тож ймовірно, що за серйозними розмовами насправді ховалися теплі сімейні посиденьки. От лише про третього "брата" забули – Арсенія Яценюка. Хоча, хтозна, скільки їх є насправді.

Вірастюк йде в політику

Здавалося, що у "Слузі народу" вже немає місця для знаменитостей. Проте нардепи трішки потіснилися і запросили у своє дружнє коло Василя Вірастюка. Спортсмен випробує удачу на довиборах до Ради в Івано-Франківській області.

Ймовірно, володар титулів "Найсильніша людина України" та "Найсильніша людина світу" хоче встановити новий рекорд – підняти рейтинги, які останнім часом не тішать "зелених".

Вірастюк йде в політику
Нова мета для Вірастюка / Kirilexus

Вірастюк йде в політику
А, можливо, навіть силою думки / Фото з соцмереж

Вірастюк йде в політику
Вірастюк принаймні спробує / "Бабак"

Вірастюк йде в політику
Зі стронгменів – у політики / "GONI Мемаси"

Вірастюк йде в політику
Капітан Барбосса поганого не порадить / Фото з соцмереж

Негода в Україні

Українці вже довго чекали справжньої зими. Вона врешті прийшла та вирішила затриматися. У низці регіонів випала понаднормова кількість опадів. Тепер ранок у багатьох починається не з кави, а з пошуку авто у снігових заметах.


Місія нездійсненна / "Баба і кіт"


А що, так можна було? / "Баба і кіт"


Йооооой, най буде / "GONI Мемаси"


Український Джон Сноу /


Ти – не ти, коли холодно / "GONI Мемаси"