Про нові підозри заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив в ефірі одного з телеканалів.

Читайте також Це дикунство, – у "Слузі народу" відреагували на феєрверки на протестах під ОП

Через протести під ОП висуватимуть нові підозри

Там будуть й інші підозри. Ви це побачите на сайті Національної поліції вже сьогодні (22 березня – 24 канал). У нас слідчі всю ніч працювали та весь день вчорашній,
– заявив Геращенко.

За його словами, правоохоронці переглянули сотні матеріалів. "Тому це буде не одна підозра, будуть й інші", – уточнив заступник глави відомства.

Геращенко також додав, що міра покарання для учасників заворушень залежатиме від складу вчиненого злочину. "Хто побив шибки – це одне питання, хто підпалював двері – це інше", – пояснив він.

Нагадаємо, 20 березня у Києві сталися заворушення під Офісом Президента. Там проходила акція на підтримку активіста Сергія Стерненка.

Протести під Офісом Президента у підтримку Стерненка: коротко

  • Тоді протестувальники облили приміщення Офісу Президента фарбою та закидали фаєрами, пошкодивши фасад, а наприкінці запустили салют.
  • Під час акції на Банковій силовики затримали ветерана АТО та засновника видавництва "Дім Химер". Чоловіка звинувачують у хуліганстві.
  • В ОП кажуть, що мітингувальники завдали збитків на майже 2 мільйони гривень.
  • Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що деякі учасники акції хотіли спровокувати насильство або агресію зі сторони поліції.