Джерело: "Що це було" на 24 каналі

Він зауважив, що не розуміє, для чого Медведчук придбав 3 різні телеканали, які зрештою почали транслювати інформацію на одну й ту саму аудиторію. При цьому не збільшуючи охоплення, але потроюючи витрати.

Читайте також У Путіна бідкаються через закриття каналів Медведчука

"Можливо, Медведчуку пощастило, що в нього відібрали ці телеканали", – відзначив Ілля Пономарьов.

Пропаганду давно треба було вимкнути, – Пономарьов

Колишній російський депутат вважає, що на війні потрібні діяти, як на війні. Відтак російську пропаганду давно потрібно було вимкнути в Україні. Однак додав зауваження, як це юридично зроблено.

Адже важливо не створювати непотрібних прецедентів, які потім можуть бути використані іншими людьми й в інших інтересах. Втім те, що було зроблено, наразі важливіше, ніж те, в який спосіб,
– прокоментував він.

На питання "Чи відреагує якось Путін, щоб врятувати свого кума – Медведчука?", Ілля Пономарьов відповів, що втручання Росії в це є малоймовірним.

За його словами, навряд чи з Кремля йде такий так званий мікроменеджмент. Тому що спосіб керування – це узгодження спільних політичних ліній. А те, в який спосіб це реалізовується, є завданням самого Медведчука.

"Тобто, він сам визначає, як в Україні все розтасувати і виконати ті обіцянки, які він зрештою дає в Кремлі", – пояснив ексдепутат Держдуми.

Що відомо про санкції РНБО щодо низки каналів

Санкції проти каналів Козака
Що передбачають санкції РНБО / Інфографіка 24 каналу