24 канал зібрав найцікавіші меми з мережі. Радимо ознайомитись і обрати якісь до вподоби.

До теми Президентки та очільниці уряду: якими країнами світу керують жінки

Вітати чи не вітати з 8 Березня

8 березня в українців державний вихідний, проте ставлення до жіночого свята двояке. Одні протестують гнівними дописами у соцмережах, інші з самого ранку вистоюють у чергах за квітами з 300-відсотковою націнкою. Є й ті, що вражають оригінальними та несподіваними подарунками.

Так в окупованому Криму влаштували "свято" для місцевих жінок, у великих містах їх вітали... цілодобовою водою з-під крана. Хтось сердечно дякував, а хтось обурювався, що, мовляв, дали кримчанкам на свято попрати та помити підлогу.

А в Києві у Державному університету телекомунікацій зробили дуже практичний подарунок для прекрасної статі: відкрили жіночий туалет. Словом, головне почуття гумору, а жартувати вже було з чого.

Радимо ознайомитись 10 найвпливовіших жінок в історії медицини

Шевченків день народження відзначали по всій Україні

Читайте також "Особливий подарунок": Шевченко став світовим рекордсменом

Наступного дня після 8 березня – свято, з необхідністю якого не сперечається жоден українець.

9 березня – день народження Тараса Шевченка, якому, як влучно зауважив прем'єр Денис Шмигаль, виповнилося б 207 років. Дункан Маклауд би позаздрив.

Багаті теж плачуть: інтерв'ю Гаррі та Меган

Більше на тему Думки про самогубство та расизм в королівській родині: головне з інтерв'ю Меган Маркл і Гаррі

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл дали скандальне інтерв'ю Опрі Вінфрі. Герцог та герцогиня Сассекські добряче пройшлись по королівській родині, зачепивши теми і суїциду, і расової дискримінації, і нетерпимості.

Словом, наговорили багато того, від чого у бабусі-королеви може вхопити за серце. Любителям пожартувати пристрасті при британському дворі лише на руку: меми про те, що багаті теж плачуть, можна розглядати значно довше, ніж триває резонансне інтерв'ю.

Дивіться підбірку мемів від жартівників за кордоном / Фото з соцмереж:

Весна прийшла – сніг принесла

Бабак Тимко з Харківщини 2 лютого наобіцяв українцям ранню весну. Повіривши гризуну та й теплим весняним промінчикам, люди сховали зимові куртки, а дехто навіть заніс пуховики до хімчисток. Проте замість тепла та співу пташок, українців завалило пухнастим березневим снігом.

Читайте також Снігопади та повалені дерева: Україну охопила негода – відео

Усі у чергу – на вакцинацію

Вже з 24 лютого в Україні стартувала довгоочікувана вакцинація. Проте темпи її не вражають. Задля того, аби заохотити українців щепитись проти коронавірусу, селебрітіс навіть дозволили імунізуватись поза чергою – залишками вакцини.

Поки політики та зірки на камеру отримують дозу Covishield, українці гадають – коли до них дійде черга та чи варто у неї записуватись?

А наостанок привітаємо зі святом, яке поєднало усіх українців та змусило їх запастись масками та антисептиками, – з першою річницею двотижневого карантину. Будьте здорові!

Це важливо Більше не буде так, як раніше: як рік карантину змінив життя українців