Втім Медведчук гостро заявив: це не він зустрічався із Порошенком, а саме Порошенко з ним. Ставалося це "достатньо" разів і не лише в Адміністрації Президента.

До слова Я з Зеленським не зустрічався, відколи він став президентом, – Медведчук

Медведчук був вдома у Порошенка

Віктор Медведчук заявив: дружби із Порошенком не було, а справи, які вирішували під час зустрічей вдома – чисто ділові.

Так, у нього вдома, чому ні? У нас не було дружніх відносин, у нас вони були ділові. А ці ділові відносини були пов'язані з тим, що я займався обміном (полонених – 24 канал),
– розповів Медведчук.

Ставалося це у суботу і неділю, уточнив Медведчук. Щодо того, що ці зустрічі були покриті таємницею, Медведчук заперечив: мовляв він ніколи цього не приховував. Натомість, можливо, це приховував Порошенко через невигідність таких заяв.

Втім, приблизно з 2018 – 2019 року Медведчук і Порошенко більше не зустрічалися.

Про бізнес із Порошенком

Спільних інтересів у бізнесі Порошенко і Медведчук не мали. Принаймні про це різко заявив останній. "У мене і моєї сім'ї ніколи не було жодних бізнесів в інтересах Порошенка або його оточення", – наголосив він.

Обмін полоненими і Медведчук

  • У травні 2015 року він увійшов до складу підгрупи з гуманітарних питань ТКГ, де займався питанням обміну полоненими. Медведчук особисто їздив до Москви і говорив з Путіним, обґрунтовуючи це необхідністю через свою посаду.