Водночас їхній рейтинг – майже однаковий. Про це у програмі "Між іншим" розповів громадський активіст та депутат Харківської міськради Дмитро Булах.

До теми Яка ситуація з виборами мера в Харкові

Харківський депутат зазначив, що про участь у виборах Михайло Добкін та Ігор Терехов, який є виконувачем обов'язків міського голови, заявили публічно.

Наразі між цими кандидатами шанси стати міським головою – приблизно 50 на 50, у них майже рівний рейтинг,
– розповів Булах.

У Добкіна можуть бути переваги

Проте депутат Харківської міськради припустив, що Добкін все ж може мати на приблизно на 5% більший рейтинг, ніж Терехов. Однак відповідні кандидати, за словами Дмитра Булаха, навіть попри таке припущення – мають майже рівні шанси стати мером Харкова.

Дивіться повний випуск програми "Між іншим": відео

"У місті за майбутню посаду харківського міського голови триває жорстка боротьба. Добкін використовує всі можливості, щоб нагадати про себе, свою близькість до Кернеса", – додав громадський активіст.

Вибори мера Харкова: коротко

  • Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначав, що довибори у Харкові можуть відбутись в останню неділю березня або останню неділю жовтня 2021 року.
  • Оскільки в березні вибори на посаду міського голови провести не встигнуть, ймовірно, вони відбудуться у жовтні 2021 року.