Також у базі "Миротворця" Невінчаного називають пропагандистом "русского міра" та звинувачують у запереченні російської агресії. Тим часом депутат намагається відповідати статусу "провокатора".

Раніше Депутат з Миколаєва опублікував у фейсбуці новорічне привітання Путіна

Річ у тім, що на своїй фейсбук-сторінці він оприлюднив черговий допис, у якому заступається за Росію.

На мій новорічний пост з фотографією Путіна обрушився шквал патріотів за вказівкою… Уявіть собі що відбудеться, якщо раптом з'ясується, що українська ідея сьогоднішньої і вчорашньої влади в Україні в тому, щоб воювати і бомжувати. Якщо ж говорити більш академічно, то можна сказати інакше. Продати залишки власності заокеанським партнерам, а звинуватити в злиднях Росію. І туди ж каналізувати обурення,
– написав він.

Схоже, історія з Путіним Невінчаного так нічого і не навчила. Під його новим дописом вже з’явилось понад пів тисячі обурених коментарів українців.

миротворець
Профайл Невінчаного у базі "Миротворця" / Скриншот

провокація
Черговий провокативний допис Невінчаного / Скриншот

Допис Невінчаного з Путіним: що відомо

  • Річ у тім, що депутат Миколаївської міськради від партії "Опозиційна платформа – За життя" Максим Невінчанний святкував Новий рік за московським часом. Ба більше – вирішив привітав українців зображенням Володимира Путіна.
  • Невінчаний сфотографував екран телевізора, на якому транслювалося новорічне привітання Путіна і написав над ним "З Новим роком!".
  • Це обурило багатьох людей. В коментарях під публікацією користувачі закликали депутата відправлятись в Росію.