Скандал зафільмував клієнт, якого відмовлялися обслуговувати українською. Почалося відео із різкої заяви жінки, що її не мають права знімати.

Тим часом Українська тіктокерка спровокувала скандал – відео 18+

Мовний скандал у Кривому Розі: подробиці

Варто відзначити: протягом усього конфлікту, зафіксованого на відео, працівниця "Укрпошти" говорила виключно російською. І на її переконання, мала право це робити. На вимогу клієнта назвати своє ім'я та прівзище, жінка нервово кричала, що чоловік не має права вимагати її називатися.

Коли ж чоловік сказав, що відправить це відео керівництву "Укрпошти", працівниця сказала, що розповість у суді, що їй погрожували.

Я розмовляю на тій мові, на якій мені зручно. Мені ніхто і ніколи ні на якій мові не забороняв розмовляти,
– зазначила працівниця "Укрпошти".

Жінка обурювалася, що її знімають та вимагала сховати телефон. Зрештою вона зателефонувала у поліцію і вимагала, аби правоохоронці заборонили відвідувачу вести зйомку.

Окремою заувагою автор відео відзначив те, що працівниця за стійкою із фірмовим бейджем, весь час була без захисної маски на обличчі.

У спільноті зазначили: історія закінчилася поліцією, однак не надали подробиць. Офіційних коментарів про інцидент наразі немає. Також невідомо, чи наклали на жінку адмінпротокол за порушення карантинних норм.

Мовний скандал на "Укрпошті" у Кривому Розі – дивіться відео

Обслуговування українською правила
Що робити, якщо вас не хочуть обслуговувати українською / Інфографіка 24 каналу