Чому окупанти взялися за бухту Капсель

Вона входить до охоронної зону пам'ятки природи "Мис Меганом". Однак в 2019 році за рішенням окупаційної влади Судака частина території заповідника втратила охоронний статус. Про це повідомляє ресурс "Крим. Реалії".

Зверніть увагу На дні ростуть дерева: Генеральське озеро у Криму повністю висохло – жахаючі фото

Бухта Капсель: дивіться відео

Отже тепер тут збираються побудувати цілорічну резиденцію молодіжного форуму "Таврида". З цією метою встановлюють паркани та прокладають дороги. І на довершення всього берегову лінію Меганома почали руйнувати бульдозерами.

Що думають про це жителі Криму

Тим часом, у Криму ширяться чутки, що все закінчиться банальним забудовою.

Бухту Капсель обгороджують довгим виродським парканом. Анонімні джерела повідомляють, що це старт підготовки до будівництва кількох великих девелоперських проєктів і приватних пансіонатів. Цьому свідчать і налагоджені комунікації у вигляді декількох трансформаторів, здатних забезпечити електрикою весь Судак,
– зауважив користувач Денис Демещенко.

Також у мережі припускають, що "Таврида" невдовзі стане банкротом і зникне. Натомість посадовці успішно почнуть розпродавати захоплену у судакчан, колись заповідну землю.

"Підведуть на Капсель комунікації коштом федерального бюджету. А з водою, світлом, каналізацією, дорогами, така земля неабияк підросте в ціні", – зауважив Дмитро Демчук.

До речі Окупанти в Криму ледь не знищили Некрополь

На що окупанти перетворюють бухту Капсель / Фото взято з соцмереж