Джерело: "Авто 24" 24 канал.

Машина має усі необхідні інструменти та може обрізати краї ями, перемолоти старий асфальт, завантажити сміття у вантажівку й очистити місце після ремонту.

Читайте також Найдовший в історії дрифт: електричний Porsche Taycan встановив новий рекорд – фото, відео

Під час цього оператору навіть не потрібно виходити з кабіни. Щоправда, всі насадки для маніпулятора, а вони немаленькі, треба возити на окремій машині.


Модель Pothole Pro / Скриншот з відео

Серед інструментів такого універсального ремонтника доріг є навіть пристрій для видалення асфальту із системою пилопригнічення. Завдяки цьому ремонт не заважатиме іншим учасникам руху. Втім, трактор може пересуватися від однієї ями до іншої своїм ходом із максимальною швидкістю 40 кілометрів на годину.

До теми Екологічно чисте пальне від Porsche: що відомо про нову розробку

За даними JCB, машина скорочує щоденні експлуатаційні витрати на половину. Зокрема, машина здатна ремонтувати до 700 ямок на місяць. Однак такий трактор коштує понад 145 тисяч фунтів стерлінгів, але для такої техніки це не є високою ціною.

Машина для ремонту ямок від JCB: дивіться відео

Також у випуску:

Спортивне відділення BMW M створило рекламний ролик, у якому представлені одні з найкрутіших автомобілів компанії за всю історію марки. Представники баварського автовиробника вважають, що це найвдаліша цифрова кампанія, яку проводив підрозділ. Загалом у ролику представлено 18 моделей M.

Дивіться відео програми "Авто24" на 24 каналі