Карина Дячун також відома тим, що намагалася вкрасти смартфон від компанії Apple просто з магазину. Правоохоронцям вдалося викрити дівчину, а у суді вона визнала свою провину.

Читайте також Секретарка Киви, яка вкрала iPhone: що відомо про Каріну Дячун з Полтави

Дівчина у 2020 році стала депутатом

У листопаді 2020 року Дячун стала депутаткою Київської райради Полтави, однак обрала мандат депутатки Полтавської районної ради.

Голова Полтавської райради Михайло Кононенко 15 січня 2021 року призначив Дячун своєю заступницею.

Дячун визнали винною у крадіжці

У липні 2019 року її визнали винною у крадіжці смартфона iPhone 6 Plus з магазину Та – Da, де вона непомітно вимкнула його та забрала собі. Коли ж вона включила телефон вдома, їй подзвонили з поліції та попросили повернути ґаджет.

У суді Дячун повністю визнала свою провину і розкаялася. Їй присудили штраф у розмірі 850 гривень.

Скандального Киву не бентежить судимість дівчини

Нардеп від ОПЗЖ заявив, що сам мав судимість і його взагалі не бентежить наявність її у Дячун.

Вона працювала в офісі моїм секретарем. Щодо суду, то запитаю: ну і що? Я мав судимість. Я дивлюся не на це, а на ділові та людські якості. Є така приказка "від суми і в'язниці – не зарікайся". Тому я погодив її призначення секретарем, а потім підтримав і її висунення,
– зазначив Кива.

Це цікаво Як "жомова яма" Киви пов'язана з окупантами: розслідування Bihus.info

Що відомо про скандального Киву: коротко

  • У вересні 2011 року Киву затримали у Полтаві за отримання хабаря у розмірі 1500 доларів США від місцевого бізнесмена. Нардеп визнав свою вину, але заявив, що вимагав хабаря не для себе. У 2013 році Киву визнали винним, але вирішили не ув'язнювати, оскільки були обставини, які пом'якшують його вину – довідка про другу групу інвалідності.
  • Виявилось, що Киві вдалося уникнути в'язниці завдяки діагнозу "психопатизація особистості", що виникла начебто через наслідки черепно-мозкової травми. Сам нардеп заявляє, що є епілептиком, а не психопатом.
  • У 2015 році Кива очолив Департамент протидії наркозлочинності. "Наркоконтроль" мав замінити колишній БНОН, натомість Кива перетворив цю структуру на цирк.
  • У 2019 році його обрали до Верховної Ради від партії ОПЗЖ. За кілька місяців Кива став зіркою соцмереж та здобув скандальну популярність у межах всієї держави. В Раді журналісти зафіксували як нардеп мастурбує у сесійній залі під час співбесіди з повією.