Очевидці поділилися обурливим відео у соцмережах. На ньому видно, як сотні людей стоять впритул один до одного. Ні про які захисні маски та соціальну дистанцію навіть не мовиться.

Важливо Одеса опинилася у червоній зоні карантину: які там обмеження

Як розважалася карантинна Одеса

В Одесі люди масово порушують карантин. Відомо, що 19 березня в одному з клубів міста відбувся концерт, де люди без дистанції й масок веселилися на танцполі.

Зауважимо, що ще донедавна місто перебувало у помаранчевій зона карантину. Раніше мер Одеси Геннадій Труханов скаржився, що у лікарнях залишилось тільки 32 вільних місця. Однак зараз в Одесі готують ще 110 ліжок з киснем у 8 міській лікарні.

В одному з клубів Одеси "забили" на карантин: дивіться відео

Яка зараз ситуація на Одещині

  • Згідно з даними апарату РНБО, Одещина перебуває на 2 місці за кількістю хворих на COVID-19 в Україні. За минулу добу там захворіли 1 037 людей. Ще 11 хворих, на жаль, померли.
  • Загалом від початку пандемії в Україні коронавірус підхопили 96 844 особи. З них 1 606 осіб померли, а 81 551 – одужали.

До слова, наразі у червоній карантинній зоні перебуває 6 регіонів. Серед них: Київ, Буковина, Закарпаття, Прикарпаття, Житомирщина та Одещина.