Про путінізм в Росії, Олексія Навального на посаді президента та український Крим – розповів сам Євген Чичваркін.

До слова Путін образився на Байдена: якою може бути помста президента Росії

Чи може Навальний стати президентом Росії

Адміністрація Володимира Путіна зробила все, щоб рейтинг Навального "пробив планку" виборності. Якщо завтра вибори, він (Навальний – 24 канал) його винесе просто вперед ногами, Путіна. Якщо чесні вибори.

Президентом Росії може стати не лише Навальний. Це може бути будь-яка людина, яку вибере народ. Будь-яка чесна та відповідальна людина з російським корінням, що має певні досягнення – може бути набагато кращою на посаді президента, ніж Путін.

Цікаво Через Навального і Скрипалів: США запровадили нові санкції проти Росії

Росія хворіє на путінізм

Україна – абсолютно мій кармічний рехаб (реабілітація – 24 канал). Це як Батьківщина, така м'яка, ніжна. Така, якою повинна бути. Моя Батьківщина зараз хворіє на путінізм і я чекаю, коли ця хвороба закінчиться або ж мій біологічний годинник.

Крим – це Україна

Я вважаю, що Крим – це Україна і його потрібно віддати. На півострові наразі існує достатньо неправильне, хворобливе середовище.

Достатньо корупційну і злодійкувату владу в Україні вони змінили на бандитсько-чекістську Путіна. Ось за що 36% проголосували на референдумі, і близько 60% віддали за це голоси в Севастополі.

Про Володимира Зеленського та санкції проти Віктора Медведчука – дивіться у програмі.

Повний випуск програми "Що це було?" на 24 каналі: дивіться відео