У спробі вразити та підкорити своїми інноваціями виробники випереджають один одного, намагаючись вибороти пальму першості в тій чи іншій галузі. Серед лідерів у сфері новітніх технологій вже багато років впевнено почувається компанія LG Electronics, яка не припиняє дивувати своїх прихильників, щоразу поповнюючи свій арсенал прогресивним та високоякісним смартпродуктом. Давайте детальніше розглянемо, у чому переваги нового LG Ergo Monitor, вихід якого був нещодавно анонсований.

Не матрицею єдиною

Сучасний світ диктує нові правила життя, тому багато з нас проводить безліч годин за моніторами у зв’язку з роботою, хобі чи просто для відпочинку за улюбленим фільмом чи грою. Вкрай важливо, аби ця невід’ємна частина повсякдення була максимально зручною та практичною, тому техніка, яку ви обираєте для себе, має бути ефективною, надійною та якісною, що безсумнівно стосується і моніторів. Отже, яким він може бути – по-справжньому досконалий монітор?

Висококласний монітор – не лише той, у якого встановлена якісна матриця, але й той, який може легко та швидко адаптовуватись під потреби користувача. Саме для таких цілей компанією LG було створено новий та надсучасний Ergo Monitor, який може не лише забезпечувати неймовірно високу частоту кадрів та вражаючу якість зображення, а й змінюватись відповідно до параметрів вашого робочого столу. І це ще не повний перелік його можливостей.

Інноваційні 4K UltraFine Ergo та LG QHD Ergo

Унікальний концепт втілений у новому поколінні моніторів LG Ergo забезпечує високу продуктивність та універсальний дизайн. Завдяки IPS-дисплею забезпечується приголомшлива точність у розширенні 4К та насиченість кольорів з неймовірним обсягом кольорового простору ( 99%), а деталізація та чистота картинки вражає з будь-якого кута огляду.

Технологія HDR10 гарантує максимальну реалістичність зображення з широким динамічним діапазоном. А фантастична глибина кольору передає атмосферу та відчуття від картинки так, як вони були задумані автором.

32-дюймовий LG 4K UltraFine Ergo – це некстген у технологіях відтворення зображення з вражаючою роздільною здатністю. На задній панелі цієї моделі розташовані роз’єми HDMI, USB Type C (з можливістю зарядки ноутбука), USB Type A, Display Port та вихід для навушників.

А 27-дюймовий LG QHD Ergo підкорює здатністю до відображення найменших деталей, впевнено залишаючи позаду багатьох конкурентів у сфері відеотехнологій. Він оснащений роз’ємом HDMI, Display Port, USB Type C, USB Type A, роз'ємом для навушників та вбудованими динаміками.

Розширте горизонти уяви з LG Ergo Stand

Ще однією особливістю нових моделей від LG є підставка Ergo Stand, якою устаткований монітор. Вона спеціально розроблена для ідеальної просторової інтеграції. Ergo Stand має особливі механізми затискання С-Сlamp та One Click, які дозволяють надійно та без зусиль закріпити монітор на поверхні столу та забезпечують виняткову ергономічність. Механізм продуманий таким чином, аби Ergo Monitor зручно фіксувався навіть на найтоншому столі: завдяки завбачливому регулятору підставку можна адаптувати до необхідної товщини.

Ergo Stand рухається максимально збалансовано, що забезпечує монітору широкий кут нахилу, дозволяє піднімати та опускати монітор на потрібну висоту, переміщати його вперед – назад, вправо – вліво, нахиляти на себе та від себе, повертати аж до 280 градусів, а також надавати йому вертикальне положення.

Нове покоління моніторів від LG – це прорив у галузі інновацій. LG Ergo Monitor володіє компактним дизайном, ергономічністю, реалістичністю відтворення та швидкістю передавання даних. Він стане незамінним функціональним пристроєм для створення та перегляду якісного контенту.