На підтвердження цього факту адміністрація оприлюднила відео з камер спостереження. У коментарі 24 каналу представники мережі підкреслили, що NOVUS не продає подібний товар.

Що було раніше Іграшки з логотипом армії Росії нібито знайшли у популярній мережі магазинів: відео

На відео чітко видно як один з відвідувачів ходить поруч з полицею непродовольчих товарів, а потім нахиляється та кладе скандальні іграшки на полицю.

Чоловік, що приніс із собою іграшки, зняв відеозапис із наклепом на супермаркет, нібито той продає даний товар покупцям. Наразі даним відеозаписом вводять в оману наших шановних клієнтів,
– заявили в адміністрації супермаркету.

Невідомий чоловік підкинув іграшки у супермаркет: дивіться відео NOVUSу (нецензурна лексика, 18+)

Позиція NOVUS

У коментарі 24 каналу представники мережі підкреслили, що NOVUS не продавав новорічні іграшки з логотипом армії Росії. Ба більше, мережа ретельно підбирає кожну позицію, яка потрапляє на полиці.

Це очевидна провокація. І це зрозуміло як ЗМІ, так і клієнтам,
– зазначила PR-директорка Христина.

Вона додала, що у розпорядженні адміністрації є відеодокази злочину. NOVUS планує звертатися до поліції, аби вже правоохоронці встановлювали особу зловмисника.

Новорічні іграшки з логотипом армії Росії: деталі скандалу

  • У грудні 2020 року блогер Сергій Савченко повідомив про те, що на Клавдіївській фабриці виготовляють ялинкові прикраси з логотипом армії Росії. У соцмережах одразу почався скандал.
  • На фабриці зізналися, що дійсно виготовляють такий товар. Вони нібито не змогли відмовитися від російського ринку через конкуренцію з китайськими виробниками.
  • Також запевнили, що частину продукції поставляли до Росії, однак одне замовлення розлетілось в Україні.
  • Ветерани АТО згодом приїхали на фабрику та вимагали, аби директор показав їм розірвані контракти з Росією.