Загиблий воїн мав звання молодшого сержанта. У зоні проведення Операції об'єднаних сил він перебував з 2017 року.

До теми На Донбасі від рук бойовиків загинув молодший сержант Сергій Моісєєнко

З загиблим військовим Сергієм Моісєєнком попрощались у Херсоні

Церемонія прощання з Сергієм Моісєєнком відбувалась у ритуальному домі, що вулиці Нафтовиків у Херсоні. Понад сотня людей зібралися, аби провести військового в останню путь.

Попрощатися з українським бійцем прийшли його родичі, друзі, товариші по службі, а також небайдужі громадяни. Крім цього, на церемонії були присутні представники місцевої влади.

церемонія прощання з загиблим військовим сергієм моїсєєнком
У Херсоні попрощалися з загиблим військовим Сергієм Моісєєнком / Фото "Суспільне"

Молодшого сержанта поховали в Херсоні на Меморіалі пам'яті загиблих бійців, розміщеного на кладовищі Геологів. У Сергія Моісєєнка залишилась донька і громадянська дружина.

"Я з ним познайомився у наметі, на полігоні під час навчання. Про цю людину можу сказати лише позитивні речі. Морські піхотинці осиротіли на 1 побратима. Тяжка втрата", – розповів побратим Сергія з позивним "Леший".

Що відомо про загибель Сергія Моісєєнка

  • Молодший сержант 36-ї бригади морської піхоти Сергій Моісєєнко загинув 28 лютого в результаті обстрілу позицій українських військових на Донбасі.
  • Трагедія сталася біля Пищевика.
  • У той час бойовики відкривали прицільний вогонь зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї.