За інформацією одного з російських ЗМІ, внаслідок вибуху постраждав комбат бойовиків Сергій Попов. Він більш відомий під позивним "Довгий".

Важливо Окупанти на Донбасі застосували гранатомети: українським бійцям довелося відповідати

Ймовірно, саморобний вибуховий пристрій заклали під автомобіль. Пристрій спрацював зранку 15 лютого.

Чи є жертви внаслідок вибуху

За непідтвердженою інформацією російських журналістів, Сергій Попов отримав поранення. А от псевдо заступник міністра інформації "ДНР" Данило Безсонов заявив, що вибух стався, коли "Довгий" віз доньку до школи. Дитина теж постраждала і перебуває в лікарні.

Лікарі оцінюють стан Сергія Попов як середньої тяжкості, він перебуває на операційному столі. За попередніми даними, він отримав множинні осколкові поранення нижніх кінцівок, а також осколковий перелом стегна.

У доньки ватажка бойовиків "ДНР" контузія і шок, інших видимих пошкоджень немає, її обстежують лікарі.

Місце вибуху в окупованій Горлівці / Фото з російських телеграм-каналів


Зауважимо, що раніше радник української делегації в ТКГ Олексій Арестович заявив, що нове загострення ситуації на тимчасово окупованих територіях Донбасу може відбутися наприкінці весни 2021 року.

Арестович пояснив, Росія наполегливо штовхає Україну до прямих переговорів з "представниками квазідержавних структур". Якби таке сталося, перемовини "посунулися б". Але Україна на такі переговори не йшла і йти не збирається.