Ведучий "Pro новин" Артем Овдієнко роз'яснив ситуацію із ставленням до одеського активіста. Він зауважив, що Стерненка захищає Віталій Дейнега, Уляна Супрун, Масі Наєм й решта навіть не політиків, а проукраїнських громадських активістів.

До теми У Києві на протестах через вирок Стерненку сутички: є потерпілі

"Якщо подивитися, хто Стернека звинувачує й радіє вироку, а це Андрій Портнов, Анатолій Шарій, Олена Лукаш й решта проросійської "вати", які не вилазять з медведчуківських телеканалів – то навіть з огляду на це мої симпатії саме на боці Стерненка", – сказав Овдієнко.

Він додав, що навіть радий, що одеському активісту оголосили відповідний вирок. Артем Овдієнко пояснив, що радий він не тільки тому, що апеляція Стерненка неодмінно виправдає, але й тому, що цей вирок неодмінно матиме для країни значні наслідки.

У нас інакше не буває – в нас лише через люті зашквари відбуваються зміни на краще. Бо тільки такі от кричущі зашквари й викликають в нас гнів й ініціюють від суспільства запит на зміни,
– пояснив ведучий.

Запит на зміну та злам "ментівсько-суддівської" системи існував давно, але тепер от з'явиться на цю систему й гнів, який примусить владу зруйнувати відповідну систему, адже інакше цей гнів ми переадресуємо вже владі.

Ведучий 24 каналу відреагував на вирок Стерненку: дивіться відео