Вечірка відбулася у київському представництві Одеської юридичної академії. Про це мовиться у матеріалі "Таємниці слідства".

Читайте також САП просить продовжити розслідування у справі Вовка та його колег з Окружного адмінсуду

Що відомо про вечірку та її гостей

За даними журналістів, Танасевич була в товаристві судді Павла Вовка, справу якого зараз розглядає ВАКС.

Саме на цю вечірку прибули детективи НАБУ, які вручили йому повістку на судове засідання для обрання запобіжного заходу.

Вручення повістки судді Вовку про виклик до ВАКС: відео НАБУ

Крім Вовка, за нашою інформацією, на святкуванні був ще один топпідозрюваний у мантії – голова Конституційного суду України Олександр Тупицький,
– мовиться у матеріалі.

Директор вишу заявив журналістам, що не знає про проведення суддівської вечірки на території навчального закладу. А на запитання, що там увечері 23 грудня робив підозрюваний суддя Вовк, він відповів, що "будь-хто може ходити по території інституту, вона відкрита для відвідувачів".

Реакція Танасевич та Антикорупційного суду

  • Коментувати інформацію про вечірку Танасевич відмовилася. Порадивши журналістам звернутися до пресслужби ВАКС, вона кинула трубку.
  • В Антикорупційному суді заявили, що того вечора Танасевич зустрічалася з директором вишу Василем Филюкою та зі студентським самоврядуванням. Там вони домовилися про проведення онлайн-лекцій із суддями ВАКС.

До речі Справа судді Вовка: ВАКС відмовив у примусовому приводі голови Окружного адмінсуду Києва

Про справу Вовка та інших суддів ОАСК: коротко

  • Голову Окружного адмінсуду Києва Павла Вовка та його підлеглих підозрюють у створенні злочинної організації з метою захоплення державної влади.
  • Детективи НАБУ стверджують, що судді виносили неправомірні рішення у своїх інтересах, інтересах бізнес-кіл та окремих політиків.

Детальніше про це у розслідуванні "Слідства. Інфо": відео