Гетманцев вважає, що ґрунтовне обговорення дозволить політсилі стати сильнішою. Тому, мовляв, не варто замовчувати ці питання. Такий заклик політик опублікував у своєму телеграм-каналі.

Зверніть увагу Кива і Дубінський без грошей: майже 80 нардепів не отримають свою зарплату

Народний депутат не шкодував художніх засобів, аби описати ситуацію, яка склалася. Зокрема – зауважив, що "певні групи впливу розіграли навколо Дубінського водевіль".

Він плавно переходить у мильну оперу з елементами гротеску. Зі своїми "рядженими" провокаторами, інтригами й дрімучою драматургією. П'єса розгортається на тлі мертвій мовчання фракції,
– підкреслив Гетманцев.

"Попри особисте ставлення до будь-якого політика, ми завжди повинні залишатися людьми і якнайдовше – командою. Ми сильні єдністю, чесністю та відкритістю", – наголосив він.

"Питання Дубінського": про що мовиться

  • Суспільство активно обговорює кілька тем, які стосуються Дубінського. Він став одним з українців, які напередодні потрапили під санкції США через втручання у президентські вибори.
  • Крім цього, Офіс генпрокурора відкрив проти Дубінського 2 кримінальні провадження. Вони стосуються ухилення від сплати податків та легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом.