Таку думку висловила нардепка від партії "Голос" Ольга Стефанишина. Вона зазначила, що кожен провал Степанова – це "гвинтик у його політичну домовину".

Цікаво Фейки та міфи, – Степанов про відмову медиків від вакцинації

"На жаль, питання відставки Степанова вирішується не в парламенті, а в Офісі Президента. Поки люди там не зрозуміють, що його бездіяльність впливає, зокрема, на рейтинги президента – його відставку в парламент не винесуть", – зазначила нардепка.

Я думаю, згодом всім стане зрозуміло, що цей міністр нездатний і кожен його крок шкодить Україні та системі охорони здоров'я,
– додала Стефанишина.

За її словами, Максиму Степанову вже ніхто не вірить. "Він настільки всім набрид, всі розуміють, що він постійно бреше. Що б він не казав, йому вірити не будуть", – запевнила вона.

Нардепка розкритикувала звіт Степанова

Максим Степанов 5 березня прозвітував у Раді щодо ситуації з коронавірусом та вакцинацією в Україні. Стефанишина назвала виступ міністра "паркетною доповіддю".

Він читав з листочка. Очевидно, що людині просто написали спіч, він відчитався і особливо його не хвилювало те, що він перебуває перед народними депутатами у Верховній Раді. Йому просто треба було щось сказати,
– зазначила нардепка.

Також Стефанишина наголосила, що Україна дуже повільно вакцинує громадян. "Навіть якщо кількість вакцинованих в день збільшиться в 10 разів – все одно до 2029 року Україна буде з невакцинованим населенням. Цифри, які називав Степанов – беруться зі стелі", – підсумувала вона.

Стефанишина розкритикувала дії Степанова: відео

Ймовірна відставка Степанова: останні новини

  • Про відставку Степанова заговорили ще восени 2020 року.
  • Міністр прокоментував це поширення чуток тим, що він нібито є "незручним міністром" для нардепів.
  • Однією з причин, чому вимагають відставку Степанова, є ситуація з закупівлею вакцини проти коронавірусу за завищеною ціною.
  • Водночас Степанов запевнив, що у МОЗ працюють прозоро.
  • Спікер парламенту Дмитр Разумков оцінив шанси Степанова залишитись на посаді, яказавши, що це "50 на 50".
  • У фракції "Голос" вже кілька місяців збирають голоси за відставку міністра.