Обвинувачений заявив, що його жадібність до таких фотографій змусила його "продавати" конфіденційну військову інформацію. Про це повідомляє India Today.

Цікаво В Індії пес сидить біля дверей храму і відпускає гріхи відвідувачам: кумедне відео

В чому його звинувачують

Поліція вже заарештувала 42-річного Сатьянараяна Палівала – жителя міста Джайсалмер. Він протягом довгого часу з фейкового аккаунту спілкувався з дівчатами. Хоча це лише він так думав.

Насправді він потрапив у "пастку" і спілкувався з представниками пакистанської розвідки, які сиділи начебто з профілів гарячих дівчат.

Коли їхнє спілкування "переходило на новий рівень", то розвідка заманювала Палівала відвертими еротичними фотографіями. Спокусливі світлини чоловік отримував в обмін на додаткову інформацію про рух армії в прикордонних районах та про розташування полігонів.

"Жага до фотографій"

Чоловік визнав свою провину і попросив вибачення. Він розповів, чому зливав все більше і більше інформації.

Жадібність до оголених тіл змусила мене зрадити свою країну,
– розповів Палівал.

У телефоні чоловіка знайшли безліч армійських документів. Він зізнався, що контактував з агентом пакистанської спецслужби та володів конфіденційною військовою інформацією. Зараз на індуса чекає ґрунтовна розмова з поліцією, розвідниками і військовими Індії. Його звинувачують у шпигунстві.