Він розташований у самому історичному серці міста – на площі Ринок, тож дуже зручний як для бізнес-зустрічей, так і для програм онлайн- та офлайн-навчання. За словами керівниці AHUBу Тетяни Слюсарчук, це не просто типовий коворкінг для клієнтів: "Нині коворкінг – це вже звична річ сьогодення. Проте наша філософія – філософія А-хабу. Це не лише коворкінг, як такий, але й місце для комунікації, підтримки та розвитку наших клієнтів. А саме розвитку їх особистості, творчого потенціалу, пробудження нових творчих ідей та задумів".

Тут подбали не лише про роботу, але й про відпочинок та відновлення сил. В А-хабі є релакс-кімната з ароматичними та звуковими ефектами, і навіть стрес-кімната, де можна зняти напругу. Так тут можна побоксувати та побити старовинний посуд. Щоправда, – лише віртуально. А ще – можна спостерігати за зоряним небом. Тетяна Слюсарчук з захопленням називає це креативне місце диво-простором: "Він поєднує у собі насправді декілька функціональних зон. Ми пропонуємо для наших клієнтів і конференц-зал для заходів, які ми ретельно будемо продумувати і пропонувати нашим гостям та відвідувачам. Є у нас також коворкінг зона, де можна спокійно попрацювати. А ще – переговорні кімнати, які доступні для броні. Їх у нас аж сім".

Тож зовсім не дивно, що інтер'єр AHUBу – унікальний. В його оздобленні вдало поєднали атмосферу просторого старовинного будинку XVI століття з сучасними дизайнерськими рішеннями. Особливого шарму тут надають вкраплення національного колориту. Стелю та вікна прикрашають авторські витинанки знаної львівської мисткині Дарії Альошкіної. А доповнена реальність у дизайні та інтер’єрі налаштовуватиме відвідувачів на творчий лад та креативне мислення. Є тут і затишний бар з ретельно підібраним меню із корисних і смачних страв та запашною кавою.

В AHUBі уже чекають на клієнтів Альфа-Банку. Для них підготували чимало освітніх програм з розвитку бізнесу та особистості. Наступного року такий заклад збираються відкрити в Києві.