Чернишов заявив, що впродовж останнього року роботи він звик, що деякі свідчення можуть не відповідати дійсності. Як розповів міністр, у нього є багато цілей та якісні результати роботи.

Читайте також Коли в Україні збудують усі дороги та які плани на 2021 рік: ексклюзивне інтерв'ю з Чернишовим

За словами Чернишова, в тому, що саме він підписував меморандум про ціну на газ з очільниками міст, немає якогось прихованого змісту. Він зазначив, що в той день Шмигаль був у відрядженні, тому не зміг зробити цього особисто.

Був ризик, що підписання меморандуму припаде на час його від'їзду, тому уряд уповноважив мене й виконувача обов'язків міністра енергетики Юрія Вітренка підписати його,
– наголосив Чернишов.

До теми Чернишов назвав досягнення реформи децентралізації

Чернишов додав, що меморандум підписували керівники "Нафтогазу" та НКРЕКП, тому не варто розглядати в цьому "додатковий меседж".

Що відомо про Олексія Чернишова: коротко

  • Олексій Чернишов – міністр розвитку громад та територій України. Цю посаду він обіймає з березня 2020 року. Чернишов прийшов в уряд разом з новим складом прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.
  • До цього міністр очолював наглядову раду Українського клубу нерухомості URE Club та працював у сфері інвестицій.
  • Чернишов також заснував організацію Kyiv Vision Foundation. Вона займається популяризацією України через сучасне мистецтво.