Притулу максимально розлютило те, що вмілими руками кремлівської пропаганди і наших подекуди недолугих, питання про Крим і Донбас розділили на 2 різних. Він наголосив, що це мало бути завжди в комплексі.

Читайте повне інтерв'ю Сергій Притула про благодійність, жінок в армії та фінансування ЗСУ

"Будь-які торги Кримом – це державна зрада, вочевидь. Тут вже треба тримати кулаки за нашу дипломатію і зрощувати хороші кадри", – сказав Сергій Притула.

"Захисники та армія роблять все правильно"

На запитання, які відчуття дає причетність до знищення ворогів, волонтер відповів: "Це емоція, яка еволюціонувала, тому що я людина цивільна, відверто кажучи. І бути залученим до вбивства когось – це, відверто, психологічно трохи важко, до цього треба себе адаптувати і дати собі усвідомити, що це ворог, в принципі, твої захисники і армія роблять все правильно".

Інтерв'ю з Сергієм Притулою: дивіться відео

Що відомо про Сергія Притулу?

Це український телеведучий, волонтер, громадський та політичний діяч, актор, автор і співпродюсер скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній керівник "Вар'яти-шоу".

Активно допомагає українському війську від самого початку війни. Зміг акумулювати на благодійність більше ніж на 45 мільйонів гривень.