Джерело: "Новости Донбаса"

Так звана доктрина "Російський Донбас" передбачає 7 кроків, які окупанти хочуть здійснити "найближчим часом". Про це на форумі в Донецьку заявив ватажок бойовиків Денис Пушилін.

Важливо Бойовики активізувалися на Донбасі: де та з якої зброї гатили

Мета доктрини – висловити в документі наші внутрішні почуття, той порив, який нас згуртував, коли ми повстали проти несправедливості, брехні, гоніння на все російське, щоб повернутися до свого історичного коріння,
– сказав Пушилін.

Що передбачає "доктрина" бойовиків

►Припинення бойових дій.

►Встановлення контролю так званих "ДНР" та "ЛНР" над всією територією Донбасу.

►Гуманітарна, соціальна, правозахисна, політична підтримка "руських" на Україні.

►Зауважимо, бойовики не вимагають входження своїх "ДНР" та "ЛНР" до Росії, однак хочуть домогтися "поглибленої економічної інтеграції з Росією" і "комплексної інтеграції підприємств Донбасу з російською промисловістю".

доктрина бойовиків
"Доктрина" бойовиків / Скриншот

Бойовики планують обговорити "доктрину" і за результатами схвалити резолюцію.

Що відомо про форум окупантів у Донецьку

  • 28 січня на форум "Російський Донбас" приїхала головна редакторка Russia Today Маргарита Симоньян та її чоловік Тигран Кеосаян – редактор радіостанції "Говорит Москва".
  • У Міністерстві внутрішніх справ України відреагували на приїзд російських пропагандистів. Спікер відомства Олег Ніколенко заявив, що МВС ініціює заборону в'їзду Кеосаяну на територію нашої країни. Його дружина вже давно "нев'їзна",