Журналіст присвятив Україні цілий випуск своєї програми "Таємні пружини політики". Відео опублікували на ютубі 11 березня.

Цікаво Бій фейкам та пропаганді: Центр протидії дезінформації готові запустити на базі РНБО

Азарьонок негативно висловився щодо України

"Сьогоднішній позаплановий випуск програми ми присвятимо Україні – країні жебраків і вимираючого народу і "гордонів" при владі. Адже ці "гордони" дуже люблять обговорювати Білорусь", – сказав телеведучий.

Ведучий назвав Порошенка – шоколадним

Зокрема Азарьонок негативно висловлювався про п'ятого президента України Петра Порошенка. Він назвав ексочільник країни шоколадним та цукровим олігархом.

4 роки виконував обов'язки наглядача за американським штатом Постмайданна Україна,
– висловився журналіст.

Він зауважив, що після повалення режиму Віктора Януковича до влади в Україні прийшли ще більші корупціонери, які "розпродали всю країну, землю, заводи, порти, дівчат".

Дісталося і Зеленському

Не втримався журналіст поговорити і про чинного Президента України Володимира Зеленського, назвавши його новим гауляйтером, коміком і блазнем.

Вам призначили клоуна, який не виконав жодної своєї обіцянки. Який далі веде Україну в прірву. Який готовий продати її кому завгодно, вже і Туреччині, і Британії,
– заявив пропагандист.

Упродовж 10 хвилин Азарьонок говорив наративами російської пропаганди, зокрема про "бандеростан", продаж дітей на органи, сексуальну експлуатацію українок в Європі, велике минуле, братські народи тощо. Водночас свої тези телеведучий підкріплював низкою відео з російських засобів масової інформації.