Однак ведучий та автор проєкту "Антифейк" заявив, що ця інформація є неправдивою. За його словами, він "не займається збором інформації про колишніх робітників медведчуківських медіа".

До слова "Атмосфера страху": у мережі почали публікувати імена журналістів каналів Медведчука

"Я вважаю, що це повна безвідповідальність надати мені такі обов'язки і не повідомити мене ж. Вперше в історії існування додатку телеграм адміністратором стала людина, яка навіть ніколи не намагалась створювати телеграм-канали. Відповідно, я навіть не знаю, як це зробити", – наголосив ведучий 24 каналу.

Насправді жодного стосунку до діяльності будь-якої групи і Сергія Стерненка не маю,
– сказав Єгор Скоріна.

Також скептично додав: "Якщо хтось помітить хоч одну мою дію, пов'язану із цією групою – подарую шоколадку. Але думаю, ви залишитесь без солоденького".

Що відомо про базу журналістів каналів Медведчука

  • 4 лютого після закриття медведчуківських телеканалів "112 Україна", NewsOne, ZIK в мережі з'явилась база з журналістами, які там працювали чи ще досі працюють. Дані про них розмістили в документі на гугл-диску.
  • Перед цим Сергій Стерненко на своїй фейсбук-сторінці закликав добровольців "збирати інформацію" про пропагандистів і "вносити їх в табличку".
  • За словами активіста, протиправних дій в цьому немає, оскільки братимуться "відкриті дані, які пропагандисти самі ж публічно поширювали".

Медведчук
Блокування каналів Медведчука: головне / Інфографіка 24 каналу