На заяву Артема Ситника щодо майбутньої ініціації арешту Олег Татаров відреагував у власному телеграмі.

Цікаво Олег Татаров відреагував на підозру САП

Хочу повідомити визнаному винним у корупції чиновнику, який загрався, що його піар-акція закінчиться так само, як вся його попередня діяльність – нічим,
– заявив заступник голови Офісу Президента.

Він переконаний, що не може бути жодного арешту. Мовляв, кримінальне провадження – "повністю сфальсифіковане й не має жодного факту чи доказу".

"Ще раз нагадую, що ця справа – особиста помста чиновника, який не має ні морального, ні юридичного права очолювати НАБУ й давно повинен бути звільнений через доведені факти корупції", – резюмував Олег Татаров.

Крім того, він запросив журналістів відвідати в четвер, 24 грудня, о 12:30 судове засідання Вищого антикорупційного суду, де йому обиратимуть запобіжний захід. Заступник Єрмака обіцяє озвучити свою позицію.

Вона проста – максимальна відкритість, прозорість та інформування суспільства про все, що відбувається в моєму зіткненні зі скандальним директором НАБУ,
– заявив Олег Татаров.

Він запевняє, що справа про надання ним співробітнику експертної установи знижки на паркінг є повністю сфальсифікованою та не має жодного доказу.

Що казав Артем Ситник:

  • Очільник Національного антикорупційного бюро ініціював один з найсуворіших запобіжних заходів для Олега Татарова – тримання під вартою з можливістю внесення застави.
  • За словами Артема Ситника, детективи ДБР клопотатимуть саме про такий запобіжний захід, але що просити в суду – вирішуватиме прокурор.
  • До слова, заступника голови ОПУ підозрюють у причетності до рокзрадання майна Нацгвардії – ще до призначення на цю посаду. Свдчення проти нього буцімто дав екснардеп Максим Микитась, який проходить підозрюваним у цій справі.