Опісля хвилі обговорень цієї теми в інтернеті Арестович вирішив в'їдливо вибачитися. Однак не перед Іриною Геращенко чи партією, а перед гуртожитками.

Раніше Арестович відзначився принизливою заявою про військових і сексистською – про жінок

Приношу свої щирі вибачення жіночим гуртожитках за порівняння їх з "ЄС".
– написав Арестович у відповідь на хвилю хейту у соцмережах.

Під цим постом вже назбиралася понад тисяча коментарів. Є ті, хто і підтримує Арестовича у його висловленнях на "Свободі слова", і ті, хто критикує за печерний сексизм.

Арестович сексизм
Серед коментарів і порівняння з висловами Дубінського / Скриншот

Що сказав Арестович на "Свободі слова"

  • Гучне висловлення стосувалося "Європейської Солідарності", яка буцімто на кожному кутку обговорює президента і критикує.

Арестович заявив, що наративи "ЄС", коли вони у чомусь звинувачують Зеленського – на шкоду Україні і на руку Росії.

Ви зовнішність президента обговорюєте… не так бронежилет сидить, не так каска. Ви ж до рівня жіночого гуртожитку опустилися ПТУшного в тому, що ви робите,
– заявив спікер української делегації ТКГ.

Після цього висловлення нардепка Ірина Геращенко взяла слово і звернула увагу на неприпустимість таких висловлень. Відтак покинула студію, а ведучий Вадим Карп'як достроково завершив ефір.

  • Інше висловлення, за яке Арестович напросився на шквал критики, і з чого почалася перепалка, стосується військових. Коли зайшла мова про зарплати військових і штрафи за відкриття вогню у відповідь на провокації Арестович зазначив, що військові "плачуться".

Так, як уміють плакати військові… Я легенди можу годинами розповідати, як військові люблять пожалітися тим, хто приїжджає на фронт – волонтерам, народним депутатам і так далі,
– заявив Арестович.

У соцмережах уже почали створювати меми на тему "гуртожитків" Арестовича. Зокрема, користувачі соцмереж нагадали, як сам Арестович колись у соцмережах критикував Зеленського.

Арестович і гуртожитки
Арестович і "гуртожиток"

Арестович і пости у фб
Добре, що фейсбук пам'ятає