Відтак українці отримали лише інформаційну версію, а не докази. Про це він розповів у програмі "Перехресний допит" на 24 каналі.

Читайте також "Злив" справи вагнерівців: як Центр протидії дезінформації вплине на розслідування

Я не знаю, чи була операція взагалі. Але всі про це знають, звідки? Хто це сказав, ким це доведено?,
– зазначив він.

За словами заступника очільника Офісу Президента, українцям повідомили інформаційну версію цієї спецоперації, яка не витримує жодної критики.

"Вона не складається навіть на рівні логіки 12-річної дитини", – підкреслив він.

Однак Олексій Арестович повністю заперечив це твердження журналіста. Мовляв, командир військової частини головного управління розвідки і справді виступав під час комітету. Але це було лише свідченням однієї людини, тому не є доказом.

І будь-які свідчення якоїсь людини, навіть якщо він командир спецназу, не є доказами. Це є створення певного інформаційного підґрунтя для того, щоб вони казали, що ця операція була і вона зірвалась,
– прокоментував Арестович.

Версія була запущена з Москви, – Арестович

Про те, що затримання бойовиків ПВК "Вагнера" з самого початку було спецоперацією СБУ, інформацію про яку було злито, повідомив український журналіст Юрій Бутусов.

На думку речника української сторони у ТКГ, Бутусов повторює майже слово в слово версію Коца, російськго пропагандиста (Олександр Коц – кореспондент "Комсомольской правды" – 24 канал).

"Версія про злив спецоперації з вагнерівцями була запущена з Москви. Ми її підхопили, повторюємо. І я вважаю, що російська дезінформаційна операція й досі продовжується щодо цієї історії", – розповів Арестович.

"Перехресний допит" з Олексієм Арестовичем: дивіться відео 24 каналу

Головне про операцію з вагнерівцями